Üzlet neve: Borostyán temetkezés
Tevékenysége: temetkezés
Üzlet címe: Dunaújváros, Temető u. 45.
Tel. szám.:25/281-324
Éjjel-nappal hívható ügyeletes telefonszámunk:20/510-0503
Nyitvatartás :
Sírkőkészítés: hétfőtől péntekig 7-15 óráig
Temetkezés: hétfőtől péntekig 8-15 óráig
Weboldal http://www. borostyantoth.hu
Bemutatkozás:
A Borostyán Tóth Kft. egy családi vállalkozás, melyet Tóth László és Tóth Lászlóné alapított 2009 júniusában. A vállalkozás létrehozásának fő célja a cég olyan tevékenységi körrel történő bővítése, mely szorosan összefügg az általunk addig folytatott munkakörhöz, a kőmegmunkáláshoz, valamint sírkő készítéshez, melyet Tóth László 1984 óta egyéni vállalkozóként végez.
A cég fő tevékenységi köre a teljes körű temetkezési szolgáltatás. Koporsós és hamvasztásos temetéseket egyaránt vállalunk. Halotti anyakönyvi kivonat készítését, temetéshez szükséges engedélyek beszerzését intézzük, levéve a gyászoló család válláról a terhet.A Borostyán Tóth Kft. teljes körűen elintézi a haláleset utáni teendőket. A kórházi ügyintézéstől kezdve, a halotti anyakönyvi kivonat beszerzésén át, az esetleges hamvasztási engedély beszerzéséig.Nem mindegy, melyik temetkezési cég szállítja el az elhunytat lakásról, nem mindegy, hogy a temetőben milyen szolgáltatásokat szeretne megrendelni, továbbá egyáltalán nem mindegy az sem, hogy milyen költségek terhelik Önt, mint temettetőt.Cégünk segít Önnek, hogy költségeit minimalizáljuk és csak azért fizessen, amire valóban szüksége van és amely költség valóban Önt terheli.
A felvételi iroda a Temető u. 45-ben található, Dunaújvárosban. Ebben az épületben találhatóak a temetéshez szükséges kellékek, kb. 100 db urna, valamint urnakoporsó közül választhat a család, szinte minden igényt ki tudunk elégíteni. Koporsó választékunk is széles skálán mozog, az egyszerűbbtől az igényesebb, keményfa koporsókig mindent megtalálhat. Egyéb temetési kellékek bő választékával állunk rendelkezésre. Vállalkozásunk rendelkezik halottszállító gépjárművel és a szertartásokhoz szükséges díszkocsival is.

Mottónk: minőség és megbízhatóság!