Üzlet neve: Egészség ház
Üzlet címe: Dunaújváros Liget köz 7
Nyitva tartás:
Kedvezmény mértéke: 10%
Telefon sz.: 25/898-077 25/584-2942
Weboldal:www.egeszsegert.hu

Szeretettel köszöntök mindenkit!

Írhatunk egy-egy kezelésről rengeteg szépet és jót, ígérhetünk csodálatos gyógyulásokat és hihetetlen eredményeket, de nem tesszük. Helyette folyamatosan megosztjuk Önökkel betegeink tapasztalatait, akik őszintén leírják élményeiket, érzéseiket egy-egy gyógymódról, kezelésről. Várjuk az Önök véleményeit is, amennyiben kipróbáltak valami újat, változásokat észlelnek, osszák meg betegtársaikkal, segítsünk együtt a gyógyulásban!

A családi vállalkozásunk kezdetben üzemorvosi tevékenységre, belgyógyászati és gyermekgyógyászati magángyakorlatra, akupunktúrás és lágylézeres kezelésre kapta meg az engedélyt.
1994-ben, a háziorvosi privatizáció idején a gyermek és felnőtt háziorvosi szolgáltatást is társaságunk tevékenységi körébe vontuk.
1995 márciusában megvásároltuk a Fogtechnikai Vállalat épületét, amit családias hangulatú rendelővé alakítottunk át. A saját rendelő lehetővé tette, hogy tevékenységi körünket kibővítsük, és minden tevékenységünket immár egy helyen végezzük.
Ekkor indítottuk el menedzserszűrő (egészségszint-felmérő) szolgáltatásunkat is.
1998 áprilisában befejeződött rendelőnk bővítése, mostanra már ötszáz négyzetméteren, két szinten folynak a rendelések.
Helyet adunk nőgyógyászati, bőrgyógyászati, belgyógyászati, lézersebészeti, pszichiátriai és pszichológiai, reumatológiai, ideggyógyászati magánrendeléseknek is.
2006. októberében indítottuk meg ultrahang magánrendelésünket, ahol csúcstechnikának számító kettő (2D) és 4 dimenziós (4D) készülékkel és kiemelkedő szakembergárdával hiánypótló szolgáltatást nyújtunk.
Tekintettel alternatív- és természetgyógyászati irányultságunkra, megelőzés központú gondolkodásmódunkra.  Rendelőnk helyet ad többek között felnőtt, gyermek, kismama, mama-jóga és autogén tréning foglakozásoknak,  Pilates tornának, Reiki tanfolyamnak, Spirituális humán jogának, kineziológusnak,  csontkovácsnak, masszőröknek, dohányzás-leszoktató  biorezonanciás kezelésnek, arteriográf  vizsgálatnak.
A félévente megrendezésre kerülő Egészségnapok is inkább az egészség megőrzéséről, mint a gyógyításról szólnak. Ennek is köszönhető, hogy rendelőnk ”Egészségház”-ként vonult be a köztudatba.

Tevékenységünk elismeréséül 2001. évben Dunaújváros Közgyűlése a “Dunaújváros Egészségügyéért” díjat adományozta társaságunknak.
2012 áprilisban  Dr. Palaczk Ilona és asszisztense  Siroky Ilona Márta májusban pedig Dr. Kemény Ildikó és Tóthné Kálmán Márta asszisztens megkapta a Dunaújvárosi Hírlap által indított szavazás

A hónap orvosa” illetve „A hónap asszisztense” megtisztelő címet.