Üzlet neve: Boomerang system
Tevékenysége: biztonságtechnika
Üzlet címe: Dunaújváros Szórád M. út 20
Tel. szám.: 0630/365-4530
Nyitvatartás: telefonos egyeztetés alapján
Weboldal http:http://www.riasztovilag.hu/index.php/site/index

Bemutatkozás:
A BOOMERANG SYSTEM Kft, mint Dunaújváros és vonzáskörzetét kiszolgáló biztonságtechnikai vállalkozás immár 10 éve részt vesz az elektronikus vagyonvédelem piacán, jóllehet 2014-ben cégünk teljes átalakuláson esett át jogi és egyéb szegmensek tekintetében. Legfontosabb változásnak az új telephelyünk vásárlását tekintjük, ahol a KÖRNYÉKEN EGYEDÜLÁLLÓ bemutatótermet alakítottunk ki, ahova szívesen várjuk az érdeklődő ügyfeleket.
Cégünk története bár nem nyúlik vissza több évtizedre, sikerült ezen idő alatt is számos olyan referenciát magunkévá tenni, amelyre méltán lehetünk büszkék, és kijelenthetjük, hogy munkánkat az elégedett ügyfél ajánlása mellett számos szakmai siker is igazolja. Tevékenységünk során a számtalan magánobjektum mellett olyan telepítések is megtalálhatóak, amelyeknek nem elsősorban a rendszer nagyságának, sokkal inkább a magas szintű műszaki megoldásnak és megbízhatóságnak köszönheti sikerét.

Tevékenységünk

A biztonságtechnika, mint fő tevékenységünk keretein belül végezzük
RIASZTÓRENDSZEREK
kamerás megfigyelőrendszerek
kaputelefonok
beléptetők
telepítését. A kivitelezéssel összefüggésben további nélkülözhetetlen munkánk a telepített rendszerek karbantartása és szervizelése.
Konkrét igény vagy elképzelés esetén INGYENES szaktanácsadással állunk Tisztelt Megrendelőink rendelkezésére a vagyonvédelmi rendszerekről, továbbá a speciális mechanikai védelem kiválasztásában is segítségükre lehetünk egy PÁNCÉLSZEKRÉNY kiválasztásától ZÁRRENDSZER készítéséig.

Riasztórendszerek

A BOOMERANG SYSTEM Kft vállalja
lakások
családi házak
ipari létesítmények
üzletek
vagyonvédelmi rendszerének megtervezését és kivitelezését.
Tevékenységünk megindítása óta a méltán híres kanadai gyártmányú DSC rendszereket telepítjük, kiegészítőként a japán OPTEX és az izraeli RISCO gyár termékeivel kombináltan, azonban a rendszerek szervizelését MÁRKAFÜGGETLENÜL végezzük.
Riasztórendszerek mára a legtöbb háztartásban és üzletben megtalálhatóak, elterjedésüket a hatékonyságukon túlmutatóan az áruknak köszönhetik: egy egyszerűbb riasztórendszer ára egy közepes minőségű biztonsági ajtó ÁRÁNAK TÖREDÉKÉT teszi ki.
A riasztórendszer egy betörés alkalmával KETTŐS FELADATOT lát el:
egyrészt a közvetlen környezetet értesíti az eseményről,
másrészt a tulajdonosnak, vagy a kivonuló szolgálatnak küld jelzést a riasztás tényéről, növelve ezzel az elfogás és lebukás valószínűségét.

Kültéri védelem

A kültéri védelmi rendszer tulajdonképpen a riasztórendszer bővített változata olyan érzékelőkkel vagy érzékelő rendszerrel, amelyek az IDŐJÁRÁS VISZONTAGSÁGAINAK ELLENÁLLVA képesek detektálni a behatolási szándékot.
Nagyon fontos tulajdonságuk az időjárás álló kivitel mellett a téves jelzéseket kiszűrő,vagy azokat minimumra csökkentő algoritmus, így egy jól megtervezett rendszer számára NEM JELENT AKADÁLYT egy kutya vagy más állat jelenléte sem az udvarban.
A nagy megbízhatóságú rendszerek ipari létesítmények vagy nagyobb telephelyek védelmét látják el, ahol szükséges az udvaron tárolt dolgok védelme, vagy fontosnak tartja a megrendelő, hogy a tényleges behatolás előtt jelezze a rendszer az épületbe jutás szándékát.
Partnerkapcsolataink révén készek vagyunk leszállítani és kivitelezni olyan professzionális eszközökből álló kültéri védelmi rendszert, amely alkalmas a legkülönfélébb feladatok ellátására, és a legkényesebb igények kielégítésére is.

Video megfigyelő rendszer

A megfigyelőrendszer a komplex vagyonvédelem olyan összetevője, amely nem elsősorban a behatolás jelzésére hivatott, sokkal inkább egy PREVENTÍV HATÁSSAL bír, valamint egy behatolás alkalmával a későbbiekben BIZONYÍTÉKKÉNT szolgáló felvételt képes készíteni és azt meghatározott ideig tárolni. Az internet korában a távoli elérés szinte alapkövetelmény. Ez azt jelenti, hogy ha rendelkezünk internetkapcsolattal, akkor mind az élő képet, (és esetleg hangot) mind a rögzített felvételt megtekinthetjük a világ bármely pontján. Az okostelefonnal rendelkező ügyfelek akár nyaralás során is szemmel tarthatják az alkalmazottra bízott üzletet.
A megfigyelőrendszerek alkalmazása a vagyonvédelemben igen SZÉLESKÖRŰ, hiszen nem csupán egy esetleges BETÖRÉST vagy annak kísérletét tudják megakadályozni, hanem a vagyon elleni bűncselekmények más fajtáját is például a RABLÁST és a LOPÁST.
Érdeklődését megköszönve:
Nagy Miklós
cégvezető