Üzlet neve: jona thermál kiskunmajsai kemping
Tevékenysége: szállás
Kedvezmény:10% kivéve 07.01-08.31 ig
Üzlet címe: Kiskunmajsa Kőkút 26
Tel. szám.: 06 77/481-052
Nyitvatartás: Egész évben
Weboldal http://www.jonathermal.hu/menupontok/szallasok_kiskunmajsan/kemping_szallas_kiskunmajsan
Bemutatkozás:
A fürdő mellett, a motellel közös mintegy 50.000 négyzetméter zöld területen fekszik kempingünk, amely egész évben nyitva áll a vendégek előtt. A várostól mintegy 3 kilométerre fekvő terület természetközelségével, csendességével hozzájárul a kellemes kikapcsolódáshoz, pihenéshez.
A parkosított környezetben egyidejűleg összesen 200 kempingegység kényelmes táborozására nyílik lehetőség. Kempingünk sajátossága, hogy vendégeink nem előre kijelölt kempinghelyeket bérelnek nálunk, hanem mindenki saját maga választhatja ki, hol szeretné leállítani lakókocsiját, hol veri fel sátrát, így mindenki olyan természeti körülmények között pihenhet, ami neki a legkellemesebb az adott körülmények között.
Baráti társaságoknak, diákcsoportoknak pénztárcakímélő és a régi iskolai táborok hangulatát idéző, telepített katonai sátraink, melyek egyenként 6-12 fő kényelmes elszállásolását teszik lehetővé. A sátrakban ágyazott emeletes ágyak várják a vendégeket.
Az egész kemping területén elérhető áramvételezési lehetőség (10 Amper), valamint 3 vizesblokk szolgálja a vendégek kényelmét. A vizesblokkok a kemping különböző részein kerültek kialakításra, és rövid sétával a kemping bármely pontjáról megközelíthetőek. A legkisebbek számára egy játszóteret is kialakítottunk a kemping egy nyugodt szegletében, ahol színes játékok, homokozó, csúszda és hinta várja az apróságokat. Néhanapján vadnyulak, sündisznók is felbukkannak a sövények mentén, melyeket csendben megfigyelhetnek kicsik és nagyok egyaránt.Főzés, grillezés
GrillezésA kemping területén főzésre, mosásra a vizesblokkban, bográcsozásra és grillezésre az erre kijelölt területen van mód. A bográcsozáshoz fát a recepción lehet vásárolni, grillezéshez faszénről és a sütéshez szükséges eszközökről a vendégeknek maguknak kell gondoskodniuk. A kemping területén szezonális jelleggel (tavasztól-őszig) sörpavilon és ajándékbolt, a kempinggel szemközti üdülőfaluban nyári időszakban élelmiszerbolt is üzemel, így könnyebben beszerezhetők a sütéshez-főzéshez a hozzávalók. Szezonon kívül a kempingtől kb. 3-4 km-re, a városban nyílik lehetőség vásárlásra, ahol több nagy élelmiszerbolt működik.

Recepció
A recepció épületében vezeték nélküli Internetcsatlakozási lehetőséget (WiFi) biztosítunk lakóvendégeinknek, illetve térítés nélkül használhatják a vendégek számára ott felállított asztali számítógépet is.
Vendégeink a recepción tudnak bérelni:
Kerékpárt
Tandem kerékpárt
Bringóhintót
Háromkerekű rollert
Ugyancsak a recepción vásárolható:
Képeslap
Bélyeg
Ajándéktárgyak
Ajándékutalvány
Mosózseton
Az épületben egész évben drink bár üzemel, ahová szeretettel várjuk vendégeinket, ha egy jó meleg kávéra vagy egy üdítő pohár borra vágynak. (Árlista a bárban található.)
A recepció nyitva tartása egész évben: 0:00 – 24:00
Rendezvények
Nyáron heti rendszerességgel zenés, táncos műsorokkal várjuk vendégeinket, ezzel nemcsak kellemes szórakozást kívánunk biztosítani vendégeinknek, hanem lehetőséget biztosítani arra is, hogy az egy időben nálunk lakó vendégek megismerkedhessenek egymással, így téve még élménydúsabbá a nálunk töltött napokat.