Üzlet neve: Oxigén Hotel
Üzlet címe: Noszvaj 3325, Szomolyai út Telefon szám:36/563-300
Kedvezmény mértéke: 10% szállás és étel , más kártyával nem összevonható,

Bemutatkozás:
Négycsillagos vidéki wellness szálloda évszázados múlttal
Noszvaj az ország egyik legtisztább levegőjű települése, hatalmas idegenforgalmi jelentőséggel bír. Eger közelsége, a sok-sok természeti kincs és történelmi látnivaló igazi kirándulóhellyé teszik, melyet az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa vidéki wellness hotel különleges családi pihenésekkel és ZEN Spa élményekkel tesz tökéletessé.Az Eger mellett fekvő Noszvajt eredetileg olasz telepesek alapították. Neve is innen ered, hiszen latinul azt jelenti: A mi falunk. A környék települései (pl: Olaszliszka) hasonló olasz múltról tanúskodnak. Vidéki wellness hotelünk története a francia hatás megjelenésével, a De La Motte család betelepülésével kezdődött. Noszvaj kiemelt műemléke ugyanis a késő barokk, copf stílusban épült De la Motte Kastély, mely a település központjában áll.
Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa vidéki wellness szálloda épületének helyén a XIX. században az ehhez a kastélyhoz tartozó birtok majorsági központja helyezkedett el. Az 1800-as évek végén a tulajdonos 220 fenyőfát telepített a jelenlegi park területére, mely ettől buja zölddé vált, vadregényes hangulatot, kellemes levegőt és árnyas menedéket nyújtott.
Vidéki wellness hotelünk történetének legelső állomása 1901-1904 közé tehető, ekkor építették a jelenlegi hotelépület elődjét, mely a Berta Háza nevet kapta a De la Motte Kastély tulajdonosának felesége után. A XX. század elején a birtok életében jelentős változások következtek be: az épület körül ápolt angolparkot hoztak létre, ritka virágokat, cserjéket telepítettek. A kor modern mezőgazdasági eszközeinek használatával mintagazdaságot hoztak létre.
A De La Motte családba benősült Galassy gróf szívesen utazgatott a világ minden pontján, kelet-ázsiai körútjairól magával hozta a fürdőzés, a meditáció és a különleges japán wellness – ZEN Spa – élményt is. A birtokon egy tavat hozott létre kis hidakkal és fürdőházzal, mely feltehetően a hotel jelenlegi ZEN Spa-jának területén állt.A múlt század második fele vidéki wellness hotelünk történetében meghatározó, ekkor az épületben üdülő működött. Az átalakítások után, 2012 júniusától a mai kor igényeinek megfelelő négycsillagos baba- és gyermekbarát wellness hotel várja a pihenni vágyó családokat számos felejthetetlen élménnyel, kültéri és beltéri programokkal.
Hogy mibe rejlik Noszvaj hangulata? Sokan a híres kaptárköveknek tulajdonítják a település varázsát, hiszen úgy hiszik, hogy a Föld energiája tükröződik bennük. Ha Eger az úti cél, akkor is érdemes Noszvajon megszállni, hiszen a városi élményeket tökéletesen kiegészíti a noszvaji energia és hangulat, valamint az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa vidéki wellness hotel nyújtotta lehetőség
Érdekességet jelentenek itt a legendák a híres kaptárkövekről, melyeket Noszvaj és a Szomolya környékén találtak. Hozzájuk azt a hitet fűzik, hogy a Föld energiája tükröződik bennük. Így a környékhez valóban társítható energetizáló hatás. Ha Eger az úti célja, érdemes itt megszállnia, mert a városi élményeket tökéletesen kiegészíti a noszvaji energia, hangulat és az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa családi wellness világa.