Cím: Dunaújváros- Temető utca 45
Kedvezmény: 5%
Nyitva tartás: hétfő-péntekig 8-15
Telefon sz.: 25/281-324/ ügyeletes telefon sz. 0-24ig 20/ 510 0503
Weblap cím:http://www.borostyantoth.hu

Bemutatkozás:
A BOROSTYÁN- Tóth Kft. egy családi vállalkozás, mely 2009 júniusában alapult Tóth László és Tóth Lászlóné tagok által. A vállalkozás létrehozásának fő célja a cég olyan tevékenységi körrel történő bővítése, mely szorosan összefügg az általuk eddig folytatott munkakörhöz, a kőmegmunkáláshoz, valamint a sírkőkészítéshez, melyet Tóth László 1984 óta egyéni vállalkozóként végez.

A cég fő tevékenységi köre a teljes körű temetkezési szolgáltatás. Koporsós és hamvasztásos temetéseket egyaránt vállalunk. Halotti anyakönyvi kivonat készítését, temetéshez szükséges engedélyek beszerzését intézzük, levéve a gyászoló család válláról a terhet.

A felvételi iroda a Dunaújváros- Temető utca 45-ben található, ízlésesen berendezett helyiségben várjuk a családokat. Ebben az épületben találhatóak a temetéshez szükséges kellékek, kb. 100 db urna, valamint urnakoporsó közül választhat a család, szinte minden igényt ki tudunk elégíteni. Koporsó választékunk is széles skálán mozog, az egyszerűbbtől az igényesebb, keményfa koporsókig mindent megtalálhat. Egyéb temetési kellékek bő választékával állunk rendelkezésre.

A vállalkozás rendelkezik halottszállító gépjárművel és a szertartásokhoz szükséges díszkocsival is.
Mottónk: minőség és megbízhatóság!