Üzlet neve:Tisza-tavi kemping
Üzlet címe:Poroszló, Kossuth út 57.
Telefonszám: 30/358-17-56
Kedvezmény mértéke:10%
Nyitva tartás:Május 15-Augusztus 31 -ig
Bemutatkozás
Várjuk Önöket szeretettel a Tisza-tavi Kempingben!
A fárasztó munkanapok után mindenkinek jár egy kis kikapcsolódás. Akár egy egész hetet, akár csak egy hétvégét tölt el kellemes környezetben, hazatérve újult erővel folytathatja a munkát. Mindenkinek szüksége van időnként egy kis levegőváltozásra; arra, hogy kiszabaduljon a fővárosból, és csendes vidéki környezetben tölthessen el egy kis időt. A párok és a családtagok az üdülés alatt még közelebb kerülhetnek egymáshoz, és bepótolhatnak mindent, ami a munka miatt kimaradt a hétköznapokból. Kempingünk Poroszlón, a Tisza-tó kapujában várja az aktív kikapcsolódás szerelmeseit. Szállásunk klasszikus kemping. Telepített lakókocsik mellett, egy apartman, és egy szoba is vendégeink rendelkezésére áll. Sátorral, saját lakóautóval is letelepedhetnek nálunk. Kialakított bográcsozó helyeinken romantikus szabad téri főzésre nyílik lehetőség. A kemping mellett található Tisza-tó lehetőséget nyújt a családoknak csónakázásra, vízibiciklizésre, kenuzásra,és horgászásra is. A kemping közelében szabad strand, és több kikötő található. Szálláshelyünk közvetlen szomszédja az Európa-hírű Tisza-Tavi Ökocentrum, egyedülálló látványosságaival.
Aktív kikapcsolódáshoz ajánljuk Poroszlón: Ökocentrum látogatás Tanösvény megtekintése Vizi túra a tavon Kenuzás a tavon Fotó túra a kikötőből Túra a madárrezervátumba a kikötőből Sétahajózás a kikötőből Motorcsónak túra a kikötőből Horgászata Tisza-tavon Horgászat a kemping kis tavában Kerékpározás a gáton Lovaglás a közeli tanyán. Kemencés esték házaknál Strandolás .
Élménydús programok közelünkben: gyógyfürdőzés (Tiszafüred, Eger, Mezőkövesd, Egerszalók) Kalandpark (Tiszafüred) Hallépcsó (Kisköre) Halastavak (Hortobágy) Arborétum (Erdőtelek) Elárasztott falu (Óhalász) Fazekas tájház (Tiszafüred) Sakkmúzeum (Heves) Babaműzeum (Abádszalók)
Foglaljon most!
Ha valódi kikapcsolódásra vágyik, ne keressen tovább, inkább foglalja le szállását most egyszerűen